NOVÝ PROGRAM AEROBNÍ KONDICE V SEKCI - KONDICE

NOVINKY V PREP.

CO SE DOZVÍŠ V DNEŠNÍM ČLÁNKU:

 

  • Proč došlo ke změně platformy
  • Co se se změnou platformy změní pro vás
  • Jaké novinky pro vás chystáme
  • O které nové trenéry se rozšířil náš projekt

 


 

Zprávou číslo 1 je rozhodně náš rebranding. Jednohlasně jsme se všichni v PREP. shodli na tom, že je na čase rozšířit záběr na vícero sportů, ať už kolektivních, tak i individuálních. 

Poslední dobou se nám množila v inboxu spousta zpráv od sportovců z různých odvětví, zda naše programy pro házenou či florbal by mohly být využity také v jejich přípravě. 

Proto jsme se rozhodli pro změnu, a to udělat z úzkoprofilové platformy, která spolupracuje převážně s házenkáři a florbalisty platformu takovou, která bude nápomocná širokému spektru sportovců (atletů) od MMA fighterů, přes fotbalisty a hokejisty až po hráče badmintonu (házenkáře a florbalisty nevyjímaje). Tou platformou bude ATHLETES PREP.

Proč zrovna ATHLETES? Žádnou raketovou vědu v tom nehledejte. Sportovec se anglicky řekne “Athlete” a tudíž volba padla právě na toto anglické slůvko. Finální spojení tak bude: Athletes PREP.. 

 

 

Co se změní pro vás? Ve své podstatě nic moc :D ...Na blogu přibude více článků s tématikou silový a kondiční trénink, regenerace, atletická příprava, rozhovory nebo třeba sekce tipy a triky. Dále již na Instagramu nedohledáte profil @handball_prep. Tento profil ponese již výše zmíněný název nové platformy @Athletes_prep.

 

Vy se tak můžete se těšit na produkci více programů, v kratším časovém horizontu, se specifičtějším zaměření než tomu bylo doposud. Jaké programy to konkrétně budou?

 

  • Program pro rozvoj akcelerace a maximální rychlosti
  • Program pro rozvoj změny směru a hbitosti (COD & AGILITY)
  • Prevenční programy (koleno, rameno) 
  • Program pro rozvoj výbušnosti 
  • a spousta dalšího… 

 

Každý sportovec tak dostane možnost najít si v našem repertoáru programů zrovna ten, který nejvíce potřebuje, aby dosahoval nejen co nejlepších výkonů a výsledků ve svém sportu, ale také aby zůstal zdráv. 

Nejbližší program, který spatří světlo světa, bude 4 týdenní program, který je naprosto ideální na začátek letní přípravy, nebo na návrat po tréninkovém výpadku či návratu po zranění -> ANATOMICKÁ ADAPTACE 2.0. Již brzy k dostání na našem webu/e-shopu.



Projekt PREP. se v posledních měsících rozrostl o 2 nové trénery. 

 

Prvním z nich je zkušený trenér, který se pohybuje převážně na házenkářských palubovkách a také na akademické půdě FTVS - Jan Petružela aka Chucki. S Chuckim přichází do PREP. výrazná zkušenost v podobě přednáškové činnosti a vzdělávání trenérů, kterou Chucki v posledních letech vykonával pro Český svaz házené. Od nového školního roku bude také přednášet pro Vás, sportovce a trenéry, a to pod hlavičkou Athletes PREP..

Druhým trenérem je začínající trenérka Marie Šmidáková, familiérně kouč Maruška :). Marušku má pod svými křídly PREP. kouč Honza v Athletes Prep. Hubu - v Ostravě. Maruška je stále aktivní sportovkyní, konkrétně házenkářkou, která hájí barvy bronzového týmu poslední sezóny, DHC Sokol Poruba. 

 

Více informací o nových členech Athletes PREP. vám přineseme v některém z dalších článků zde na blogu.

 

 

lista-spoluprace 

Zpět do obchodu